Hotel Medora

 Medora Auri Family Beach Resort**** moderno je uređen hotel, smješten u samom srcu Makarske rivijere u mirnom pitoresknom mjestu Podgora. Baš na ovom mjestu moćno se Biokovo  spaja s morem , sjedinjuju se sve boje ovog dalmatinskog krajolika i svi njegovi prirodni kontrasti koji potiču osobni preprod svakog gosta i pridonose najsnažnijem autentičnom doživljaju lokacije. Svakako preporučujemo posjetiti prekrasan Park prirode Biokovo – Skywalk koji je otvoren svakim danom 7-18h. 

Hotel Medora Auri dio je najvećeg hotelskog kompleksa u mjestu Podgora od čijeg je središta udaljen samo 300 metara. Otvoren u srpnju 2016. godine, nakon potpune obnove i rekonstrukcije, hotel je uz vrhunski smještaj i idealnu lokaciju neposredno uz plažu, početna točka istraživanju okolne zlatno-plave Jadranske obale, zadivljujuće zelene i srebrne prirode i poziva na otkrivanje bogate kulturne baštine i narodnih običaja. 

Svim našim dragim članovima, uz predočenje članske iskaznice nudimo popuste i ovu #sezonu2023 koje možete pronaći na jednoj od fotografija . Ove godine, neka Podgora bude Vaša Cool lokacija za savršen odmor 

 

Vaš,

Nacionalni sindikat policije

 

Cijene možete vidjeti ovdje :

 

 

Galerija slika 

Scroll to Top