Allianz osiguranje

BESPLATNO DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Poštovani,

članovi Nacionalnog sindikata policije samim članstvom u sindikatu osigurani su kroz dopunsko zdravstveno osiguranje (A i B) kod osiguravatelja Allianz i to besplatno kroz članarinu.

Ukoliko želite osigurati člana svoje obitelji kroz dopunsko zdravstveno osiguranje (A i B) u prilogu su zahtjev i privola za korištenje osobnih podataka.

Cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja za članove obitelji 

  • supruga/suprug, dijete – 8,5 eura mjesečno po osobi 

Za svaku osobu koju se želi osigurati potrebno je ispuniti zahtjev i privolu. Privolu potpisuje isključivo osoba čiji se podaci na privoli nalaze što znači da član sindikata ne može potpisivati članove obitelji. Sve obrasce ispunjavajte pažljivo bez izostavljanja traženih podataka.

Zahtjev i privolu predajte svom sindikalnom povjereniku ili dostavite putem e-maila: ured@nspmup.hr

Važno je da svaki član na svoj mobitel instalira aplikaciju mAllianz i zato je na zahtjevu potrebno uredno upisati svoju adresu e-pošte kako bi Vas sustav povezao s policom. Usluga se aktivira putem kontakt centra Allanz pozivom na broj 072 100 001 i to radnim danom od 9 – 17 sati (nakon što je polica napravljena, a ne isti dan kad se podnese zahtjev). U kontaktu s operaterom navest će te da osiguranje ide preko Nacionalnog sindikata policije te će te ustupiti svoje podatke i slijediti njihove upute.

Ova usluga važna je ukoliko budete eventualno morali doplatiti lijek koji je išao na recept i to na način da će te u ljekarni zatražiti da račun izdaju na Vaše ime te će te potom korištenjem mobilne aplikacije mAllianz taj račun fotografirati i poslati, te će se na taj način u roku dan-dva izvršiti refundiranje na broj tekućeg računa kojeg ste naveli u aplikaciji.

Napominjemo kako je kartica važeća u svim zdravstvenim ustanovama gdje se uz pomoć nje nikakve usluge ne naplaćuju. Jedina doplata može se dogoditi u ljekarni ali nakon toga treba postupiti kako je prethodno opisano (ovo se događa zbog tehničkih sustava kojeg koristi Allianz pa Vas molimo za razumijevanje).

Za svaku nejasnoću slobodno se obratite kontakt centru Allianz na broj 072 100 001 ili na nsp@allianz.hr gdje će te uz pomoć stvarno ljubaznih i vrlo profesionalnih zaposlenika brzo riješiti svoju situaciju ili dobiti odgovor.

Na ovoj poveznici možete uz pomoć Vašeg OIB-a provjeriti status osiguranika. 

Dokumenti:

Privola za Allianz dopunsko zdravstveno osiguranje.

Zahtjev za ugovaranje Allianz osiguranja za člana obitelji

Allianz ponuda za članove NSP-a

Uvjeti za dodatno zdravstveno osiguranje

Dodatno zdravstveno osiguranje

Posebni uvjeti korištenja usluge mDoktor i Moj DNK

Allianz dodatno zdravstveno, uputa za naručivanje na usluge

Popis ustanova za prodaju DOZO

OSTALE POGODNOSTI

Osiguranje Vašeg vozila (Automobilska odgovornost i Automobilski kasko) – Moj Auto: -10% & -5% na gotovinsko plaćanje.8,5

Scroll to Top