Empanda

Empanda d.o.o. je tvrtka koja posluje na području posredovanja u potrošačkom kreditiranju sa licencom Ministarstva financija još od 2013.god. Imaju sklopljene ugovore sa više banaka kao i licencu HNB-a za posredovanje u stambenom potrošačkom kreditiranju te za navedeno područje poslovanja sa PBZ-om, HPB-om te Novom hrvatskom bankom. Njihova povezana tvrtka koja se bavi sa zastupanjem u osiguranju (Sigurna odluka d.o.o.) posluje sa više osiguravajućih kuća, između ostaloga sa Croatia, Allianz, Wiener, Sava, Agram life, Grawe, HOK, Euroherc, Adriatic i Generali osiguranjem, a posjeduju i značajan portfelj klijenata pravnih osoba. Bave sa svim vrstama osiguranja, a od njihovih klijenata su HGSS, trgovački centri, upravitelji zgradama, razni crkveni redovi…. Rade sa klijentima iz cijele Hrvatske .

Za sve članove NSP MUP RH osigurano je:

-posredovanje u potrošačkom kreditiranju, posebno za klijente koji se nalaze pod ovrhama.

Takvim klijentima pomažu pronaći banku koja im je voljna odobriti kredit za zatvaranje ovrhe, pomažu u prikupljanju dokumentacije i davanju preporuka u vezi nagodba sa vjerovnicima. 

Druga tipična vrsta klijenata su klijenti kojima pronalaze optimalna kreditna rješenja za njihovu financijsku situaciju.

-posredovanje na području stambenih kredita, koje je za sve klijente besplatno.  Ujedno obavještavaju članove sindikata o posebnim akcijama banaka sa kojima surađuju te im pomažu u vezi cijelog procesa odobrenja kredita i prikupljanja ponuda od više banaka nakon čega klijent sam odlučuje koja mu je najzanimljivija. Također, pomažu kod kredita za adaptaciju, refinanciranje ili novih kredita za kupnju, adaptaciju ili izgradnju nekretnine.

-ponuda svih vrsta osiguranja.

link za web – Klikom do kredita | Empanda d.o.o. | Agencija za posredovanje kreditiranja

 

Scroll to Top