Restoran VegeHop

Restoran Vegehop mjesto je gdje se u toplom i umirujućem ozračju okrepljuju Vaš duh i tijelo.

Kombinirajući kološke cjelovite žitarice, mahunarke, klice, alge, super-hranu i druge namirnice bogate nutrijentima, vrhunski kuhari restorana kreiraju harmoniju boja, okusa i mirisa i pravu gozbu za vaša osjetila.
Smeđa i crvena riža, bulgur, proso, quinoa, amaranth, tofu, seitan, tempeh, cjelovita brašna pšenice, slanutka, heljde i pira, raznovrsne klice i alge te druge zdrave namirnice sastavni su dio dnevnih menija.
Ponudu obogaćuju i musake, lazanje, tortilje, integralne tjestenine, svježe salate…

Osladite se raznovrsnim slasticama pripremljenim s prirodnim sladilima poput agavinog sirupa, smeđeg šećera od trske i suhog voća. I ljubitelji sirove prehrane neće ostati gladni.
Osvježite se svježe cijeđenim sokovima od voća ili povrća, voćnim shakeom, energizirajućim smoothijem, ekočajem, žitnom kavicom ili hit-napitkom od đumbira. U Vegehopu se na puno načina razmišlja i djeluje “zeleno”. Većina je dostavne ambalaže biorazgradiva (od klipa kukuruza) i mikroorganizmi je razgrade za manje od mjesec dana.
Uživajte u raznolikosti boja, mirisa i okusa!
Hvala vam što ste odabrali zdravije i za sebe i za planet Zemlju. 

 Članovima NSP MUP RH uz predočenje članske iskaznice odobrit će se popust u iznosu 15% od pune cijene na jela po narudžbi u restoranu Vegehop 

U navedeni popust ne ulazi narudžba hrane koja bi uključivala dostavu hrane na privatnu adresu.

 

Link za web : VegeHop

Scroll to Top