SINDIKALNI SUSRETI U TUČEPIMA

Nacionalni sindikat policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike  Hrvatske organizira  

SINDIKALNE SUSRETE U TUČEPIMA 

na koje pozivamo sve svoje članice i članove kao i ostale djelatnice i djelatnike  svih državnih službi. 

Prisjetimo se prošlogodišnjih susreta u Tučepima i wellness vikenda u Svetom  Martinu, gdje smo proveli lijepe i ugodne trenutke uz druženje i zabavu, odmaknuvši  se od svakodnevice, posla i stresa što je svima nama neizmjerno potrebno. 

Stoga i ove godine, u vremenskom razdoblju od 22.05.2024. do 26.05.2024. godine, (od srijede do nedjelje) idemo na jug Dalmacije u mjesto Tučepi.  Smještaj je osiguran u Bluesun hotelu Alga**** koji je visoko rangiran s 4  zvjezdice, renoviran i uređen. Sobe u hotelu su dvokrevetne, uz mogućnost dodatnog  ležaja za djecu. Moguće je uzeti i jednokrevetnu sobu uz doplatu. 

Odmah pored njega nalazi se i Bluesun Holiday Village hotel Afrodita**** (apartmanski smještaj za četiri osobe) koji je isto tako u potpunosti renoviran gdje  bismo smjestili brojnije obitelji sa starijom ili odraslom djecom.  

Cijena kompletnog aranžmana iznosi 260 eura po osobi, plativo u šest  mjesečnih rata, koji sadrži sljedeće: 

-puni pansion plus piće za vrijeme obroka što znači kava, čaj, mlijeko, sokovi  negazirani i gazirani uz sva tri obroka, pivo i vino uz ručak i večeru, sladoled za djecu  od 17-18 sati, te gazirani i negazirani sokovi za vrijeme rada mini cluba od 10-12 sati  i od 16-18 sati, 

-u cijenu je uključen PDV, boravišna pristojba, Wi Fi i parking, 

-fitness u hotelu, 

-sportski sadržaji (stolni tenis, pikado, odbojka na pijesku i dr.) 

U drugoj dvorani pored restorana omogućeno nam je druženje poslije večere  do 23,30 h, a nakon toga u Beach baru pored hotela uz glazbu DJ-a. Bit će organiziran i izlet brodom, te po želji i obilazak Nebeske šetnice Skywalk  vidikovca na Biokovu.

Dječji popusti: 

Dijete od 0-2,99 god. u sobi s 2 odrasle osobe 

100% popusta na cijenu *

1-2 djece od 2 – 11,99 god. u sobi s 2 odrasle  osobe

 50% popusta na cijenu

1-2 djece od 2 – 11,99 god. u sobi s 1  odraslom osobom

 30% popusta na cijenu

Treća osoba starija od 12 god. u sobi s 2  odrasle osobe

 20% popusta na cijenu

 

Članovima sindikata i članovima njihovih obitelji koji žele putovati vlastitim  prijevozom, Središnjica sindikata će djelomično subvencionirati trošak puta, na način  da će cijenu aranžmana umanjiti za 20 eura po osobi. Primjerice, član sindikata koji  putuje vlastitim prijevozom sa suprugom i djetetom, dobit će umanjenje cijene  aranžmana u iznosu od 20 eura za svakoga od njih. Isto tako, ukoliko vlastitim  prijevozom putuje član sindikata i s njim još netko od članova sindikata, svatko od  njih dobit će umanjenje cijene aranžmana za iznos od 20 eura, čime dogovorno  mogu pokriti dio troška putovanja. 

Za one koji ne žele putovati vlastitim prijevozom, Središnjica sindikata će  organizirati prijevoz autobusom i za njih cijena aranžmana ostaje nepromijenjena. 

Osobe koje se prijave za sindikalne susrete a nisu članovi sindikata, dužne su  jednokratno uplatiti puni iznos aranžmana na račun sindikata, najkasnije do polaska  na put i nemaju pravo na subvenciju troška puta. Međutim, ukoliko bude dovoljno  mjesta (prednost članovima sindikata) mogu se povesti autobusom, što će biti  minimalno jer će se kod organizacije prijevoza autobusom voditi računa o potrebama  članova i veličini autobusa.  

Ove godine u hotelu Alga na raspolaganju imamo 90 dvokrevetnih soba i  nekoliko jednokrevetnih, te 10 četverokrevetnih apartmana u hotelu Afrodita.  Kod ugovaranja smještaja u apartmanima nema popusta za djecu na što je potrebno  upozoriti obitelji i svi kreveti u apartmanima naplaćuju se u punom iznosu, bez obzira  bili popunjeni ili ne. Stoga je kod prijava potrebno voditi računa o tome i apartmane  popunjavati s maksimalnim brojem osoba. 

Kod prijave za sindikalne susrete potrebno je odmah popuniti prijavni obrazac  s izjavom za obustavu s plaće, te ih dostaviti u ured Središnjice sindikata. Važno je  tom prilikom upisati broj mobitela za eventualne kontakte, dob djece, te koristiti li se  organizirani prijevoz ili ne. Prijave bez tog prijavnog obrasca neće se razmatrati. 

Zbog ograničenog broja smještajnih kapaciteta, prednost imaju članovi  sindikata i članovi njihovih obitelji. 

VAŠ NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE MUP-a RH

PRILOZI :

Scroll to Top