Dodjela prigodnih nagrada od strane Sindikata i partnera Telemach

Poštovan članice i članovi NSP-e MUP-a RH-e!

Danas smo u uredu Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH u Vukovaru imali čast ugostiti našeg člana Nikolu Slatinu, djelatnika Uprave za posebne poslove sigurnosti MUP-a RH, i prigodno ga nagraditi poklonima našeg partnera „Telemach“ za sudjelovanje na natjecanju za najspremnijeg pripadnika oružanih snaga RH „Memorijalu bojnik Davor Jović – natjecanje Prvi za Hrvatsku 2021“.

Kolega Nikola Slatina je na natjecanju održanom dana 18. lipnja 2021. godine na vojnom poligonu „Eugen Kvaternik“ u cilj ušao kao peti, i to prvi od pripadnika MUP-a u zavidnoj konkurenciji od 73 natjecatelja (51 pripadnik Hrvatske vojske, 10 pripadnika MUP-a RH i 12 pripadnika oružanih snaga država saveznika i partnera, Albanije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Kosova, Sjeverne Makedonije, Slovenije, SAD-a te Velike Britanije i Irske). 

Ovogodišnje natjecanje provodilo se u čast 30. godišnjice ustrojavanja Hrvatske vojske, u duljini od 30 kilometara i uz moto „30 kilometara za 30 godina Hrvatske vojske“. Koliko je natjecanje bilo zahtjevno, pokazuje i to da je od 73 sudionika samo njih 36 završilo utrku u zadanom vremenu. 

Iznimna nam je čast da smo mogli ugostiti i prigodno nagraditi kolegu Nilkolu Slatinu u našem uredu u herojskom gradu Vukovaru. Ponosni smo što si naš član!

Vaš Nacionalni sindikat policije MUP-a RH!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top