Kasa uzajamne pomoći – povoljniji uvjeti od 1.1.2023.

Nacionalni sindikat policije je od 1. siječnja 2023. izmijenio uvjete poslovanja Kase uzajamne pomoći te je sad članovima omogućena redovna pozajmica u iznosu do 10.000 eura na 60 mjesečnih rata, omjer ušteđenih sredstava u odnosu na iznos redovne pozajmice je 1 na prema 4, dok obvezni mjesečni štedni ulog iznosi od 10 do 50 eura ovisno o iznosu redovne pozajmice.

Brza pozajmica iz Kase uzajamne pomoći iznosi do 1.000 eura na 20 mjesečnih rata, bez dotad ušteđenog uloga a koji nakon isplate brze pozajmice iznosi 50 eura mjesečno.

Članovima koji prilože dokaz o prebacivanju ušteđenih sredstava iz kase uzajamne pomoći drugog sindikata u Kasu uzajamne pomoći Nacionalnog sindikata policije priznaju se sva prava na podizanje pozajmice kao da je navedeni iznos ušteđen u Kasi uzajamne pomoći Nacionalnog sindikata policije.

Na našoj web stranici su dostupni detaljni uvjeti redovne i brze pozajmice, novi Pravilnik o poslovanju kase uzajamne pomoći te popis potrebne dokumentacije.

Pozivamo Vas da pristupite članstvu Kase uzajamne pomoći Nacionalnog sindikata policije te započnete štednju u mjesečnim iznosima već od 10 eura.
https://nsp-mup.hr/wp12/?page_id=1048

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top