Nacionalni sindikat policije MUP-a RH sudjelovao u opremanju dvorane Judo kluba Fortitudo iz Dubrovnika i ugovorio pogodnosti za članove i njihove obitelji

Obavještavamo Vas kako je Nacionalni sindikat policije MUP-a RH ugovorio pogodnosti prilikom upisa i mjesečne članarine u Judo klubu Fortitudo iz Dubrovnika, za sve kategorije (JUDO VRTIĆ od 4 do 8 godina, JUDO ŠKOLA od 8 do 14 godina, NATJECATELJI od 14 do 18 godina, JUDO ZA ODRASLE REKREATIVCE), i to za članove Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH popust od 50% te za članove njihovih obitelji (supružnici i djeca) popust od 20%.

Judo klub Fortitudo s radom započinje 4. rujna 2023. godine u prostoru Opće bolnice Dubrovnik (srednji ulaz – fizikalna terapija) na adresi Roka Mišetića 2, Dubrovnik, u sportskoj dvorani u čijem opremanju je sudjelovao i Nacionalni sindikat policije MUP-a RH.

Pozivamo Vas i članove Vaših obitelji na upis u Judo klub Fortitudo, a više informacija o pogodnostima i plaćanju putem obustave na plaći za članove Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH i članove njihovih obiteljii, možete dobiti kod povjerenika Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH Podružnice PU dubrovačko-neretvanske Marije Vrkljan (mob. 095-3984109) ili kontaktiranjem trenera Judo kluba Fortitudo Leonarda Bulića (mob. 098-699626).

Vaš Nacionalni sindikat policije!

Scroll to Top