Prezentacija rada Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH u PU
MEĐIMURSKOJ

Nacionalni sindikat policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske organizira prezentaciju rada dana 10. rujna 2022. godine (subota) s početkom u 10:00 sati u kongresnoj dvorani hotela CASTELLUM, Vladimira Nazora 16, Čakovec.

Napominjemo da je Nacionalni sindikat policije MUP-a RH svim svojim članovima  osigurao besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje preko osiguravajuće kuće Allianz, koje uključuje sve zdravstvene preglede i neograničeno korištenje lijekova s A i B liste, kao i besplatnu pravnu pomoć u području radno-pravnih odnosa.

Nacionalni sindikat policije MUP-a RH je osnovao Fond solidarnosti iz kojega se članovima isplaćuju naknade za rođenje djeteta, smrt ili teško oboljenje člana ili člana njegove uže obitelji, smrt roditelja, dugotrajno bolovanje, materijalnu štetu nastalu uslijed elementarne nepogode, bolničko liječenje poradi teškog oboljenja od zarazne bolesti i naknada za umirovljenje člana.

S brojnim tvrtkama smo sklopili ugovor u suradnji s ciljem osiguranja raznih pogodnosti našim članovima, a iz Kase uzajamne pomoći su osigurane redovne pozajmice s omjerom 1:4 ušteđeni ulog/tražena pozajmica, kao i brze pozajmice bez ušteđenog uloga, s isplatom u roku 1 radnog dana.

Na sastanku će nazočiti i predsjedništvo Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH te pozivamo sve naše članove, kao i one koji to još nisu postali, da nazoče prezentaciji i upoznaju se s našom borbom za bolja radna prava i socijalni položaj policijskih službenika i namještenika MUP-a RH i drugih državnih službenika i namještenika.

PREDSJEDNIK

   Bono Tomašević

Scroll to Top