Odluka o sazivanju izborne skupštine

\"\"

Naš broj: NSP-01-01/06-190/2021

Vukovar, 7. lipanj 2021. godine 

               Temeljem čl. 10. st.2 Pravilnika o radu sindikalnih podružnica Nacionalnog sindikata policije, MUP-a RH, glavni tajnik sindikata Bono Tomašević, po ovlaštenju v.d. predsjednika sindikata Martine Stojanović donosi: 

 

ODLUKU 

              o sazivanju izborne skupštine Nacionalnog sindikata policije, MUP-a RH-e sindikalnih podružnica MUP SJEDIŠTE i PU ZAGREBAČKE za dan 25. lipanj 2021. godine s početkom u 12,00 sati, lovački dom Ponikve, ul. III Bizek bb, Zagreb. 

Obrazloženje 

                Odredbama čl. 10. Pravilnika o radu sindikalnih podružnica Nacionalnog sindikata policije, MUP-a RH, je propisano da će se izborna skupština sindikalne podružnice sazvati u tekućoj godini u kojoj ističe prethodni mandat te da odluku o sazivanju izborne skupštine sindikalne podružnice donosi predsjednik sindikata i javno je objavljuje na mrežnoj stranici sindikata. S obzirom da su povjerenicima sindikalnih podružnica PU ZAGREBAČKA i PU MUP SJEDIŠTE mandati istekli te su imenovani vršiteljima dužnosti do održavanja izborne skupštine, valjalo je sazvati izbornu skupštinu sindikalnih podružnica. Ova odluka se javno objavljuje na mrežnoj stranici sindikata, a glavni povjerenici podružnica su dužni o tome na prikladan način ( dopis, e-pošta, SMS i dr.) izvijestiti članove sindikalnih podružnica. 

v.d. predsjednika sindikata 

Martina Stojanović 

po ovlaštenju

glavni tajnik sindikata 

Bono Tomašević 

Dostaviti: 

  1. glavni povjerenik PU ZAGREBAČKE, Danijel Ibrajić, 
  2. glavni povjerenik PU MUP SJEDIŠTA, Tomislav Večerin, 
  3. arhiva


Preuzmite dokument

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top