Odluka o sazivanju izborne skupštine

\"\"

Naš broj: NSP-01-01/05-153/2021.
Vukovar, 18. svibnja 2021. godine

Temeljem članka 10. stavak 2. Pravilnika o radu sindikalnih podružnica Nacionalnog sindikata policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, v.d. predsjednika donosi:

O D L U K U

o sazivanju izborne skupštine Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH sindikalne podružnice PU dubrovačko-neretvanske za dan 29. svibnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati u restoranu „Dišpet“ u Metkoviću, Ulica kralja Zvonimira 4.

O b r a z l o ž e nj e

Odredbama članka 10. Pravilnika o radu sindikalnih podružnica Nacionalnog sindikata policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske je propisano da će se izborna skupština sindikalne podružnice sazvati u tekućoj godini u kojoj ističe prethodni mandat te da odluku o sazivanju izborne skupštine sindikalne podružnice donosi predsjednik Sindikata i javno je objavljuje na mrežnoj stranici Sindikata. S obzirom da su glavnom povjereniku sindikalne podružnice PU dubrovačko- neretvanske i većini povjerenika sindikalnih jedinica mandati istekli te su imenovani vršiteljima dužnosti do održavanja izborne skupštine, valjalo je sazvati izbornu skupštinu sindikalne podružnice. Ova odluka se javno objavljuje na mrežnoj stranici Sindikata, a vršitelj dužnosti glavnog povjerenika sindikalne podružnice je dužan o tome na prikladan način (dopis, e-pošta, SMS i dr.) izvijestiti članove sindikalne podružnice.

v.d. PREDSJEDNIK-a

Martina Stojanović

Dostaviti:

  1. v.d. glavnog povjerenika Podružnice PU dubrovačko-neretvanske Marija Vrkljan,
  2. Arhiva.

Preuzmi dokument

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top